Terugblik zomerevent – Fietssuppen over de binnenschelde

Donderdag 07-07-2022 was het tijd voor ons zomer event in Bergen op Zoom. Voor de vakanties overal van start gaan, kwamen we met een groep van 15 ondernemers bij elkaar om de zomer alvast goed “af te trappen”. Helaas was het precies deze ene avond niet zo zonnig dan wij gehoopt hadden. Maar toch gingen we, zoals we elk jaar proberen, het water op. Deze keer met echte fietssups. Aansluitend genoten we van een lekker BBQ buffet bij Timo’s aan de boulevard.

Lees er alles over en bekijk de foto’s in deze terugblik.

Let op: tekst loopt steeds door onder de foto’s.

Snel lezen? Spring direct naar:

Inloop met frisse drankjes en een borrelplankje

Hoewel het gezien de weersomstandigheden niet echt op een zomer event leek. Genoten we toch (in onze korte broek!) van een welkomstdrankje op het strandterras. Ondertussen werden de fiets sups uitgeladen uit de vrachtwagen en het strand op gedragen. Na een eerst wat terughoudende animo om het water op te gaan, waren er toch een aantal ondernemers die het aandurfden.

Het water op met de supfiets

Fiets suppen, jawel waterfietsen, maar dan net anders. Of was het nu toch suppen maar dan anders? Hoe dan ook we gingen met een aantal het water op om de Binnenschelde te verkennen. Het leukste van deze activiteit was dat (met een beetje hulp) vrijwel iedereen het kon. Als je eenmaal op de fiets zat dan was het een kwestie van trappen. En fietsen verleer je niet zeggen ze wel eens. Hoewel het avondzonnetje nog een beetje ontbrak, was het toch een bijzondere ervaring om over het water te gaan met uitzicht op de boulevard van Bergen op Zoom.

Een nat pak of juist niet?

Met een beetje geluk en handigheid hoefde je dus niet helemaal nat te worden. Al leek dat voor sommigen toch iets gemakkelijker dan voor anderen. Gelukkig was het water de afgelopen weken al lekker opgewarmd en konden we er om lachen. We kijken terug op een avond vol gezelligheid, volop mogelijkheden om elkaar informeel te leren kennen en wederom een geslaagde activiteit.

BBQ buffet bij Timo’s aan de boulevard.

Na het omkleden werd er ook deze keer natuurlijk een lekker diner georganiseerd aansluitend aan onze “sportieve” activiteit. Timo’s foodbar verzorgde een barbecue buffet aan de boulevard. Het geheel werd goed verzorgd op deze leuke locatie.

De Zeebra beer.
Ons bestuurslid Jan van Oeveren is onlangs voor het eerst vader geworden, en dat mocht natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom kreeg hij een echte Zeebra Business Partners beer met natuurlijk een shirt in “van Oeveren” stijl.

Bent u er volgende keer ook weer bij?

Zeeuwse en Brabantse ondernemers met elkaar verbinden door 6 tot 8 keer per jaar elkaar te ontmoeten in een informele sfeer, dat is wat we met ZeeBra willen doen. Elkaar ontmoeten, elkaar helpen waar mogelijk en natuurlijk gezellig samenzijn zijn daarbij de uitgangspunten.

Wilt u ook lid worden of een keer langskomen als gast? Laat het ons weten.

Binnenkort op de agenda

Geen evenementen gevonden!

Iets te melden?

Heeft u interessante ontwikkelingen binnen of vanuit uw bedrijf? We delen graag nieuws uit ons netwerk en brengen tevens nieuwe leden onder de aandacht. Heeft u als lid iets wat u graag met ons wilt delen? Meld het ons en we plaatsen er graag een artikel over.