Terugblik Golfclinic De Wouwse Plantage

Donderdag 12 mei 2022 gingen de Zeebra’s de baan op bij Golf Wouwse Plantage in Bergen op Zoom. In een ruim 2 uur durend programma ervaarden we hoe Golfen de ideale sport is om te netwerken. Van beginner tot ervaren pro, het werd voor iedereen een geslaagde avond.

Lees er alles over en bekijk de foto’s in deze terugblik.

Let op: tekst loopt steeds door onder de foto’s.

Snel lezen? Spring direct naar:

Borrelen op het terras

Bij aankomt was het zulk prachtig weer dat een welkomstdrankje op het terras niet mocht ontbreken. Met uitzicht over de baan wachten we op onze begeleiders en werden er al wilde verhalen uitgewisseld over handicaps en GVB’s.

Oefenen met de afslag

We begonnen de clinic met het oefenen van onze afslag. Onder begeleiding van een pro en een zeer ervaren jonge speler maakte een ieder kennis met de golfsport. Bij het afslaan oefenen we om de bal zo ver mogelijk weg te slaan in voorwaartse (niet onbelangrijk) richting. Begeleider Floris (van slechts 16 jaar oud) liet ons even zien hoe het moest en sloeg de bal met gemak over het net van meer dan 150 meter ver weg heen.

Na een aantal tips van de pro ging het steeds beter en kregen we de ballen aardig weg.

De kleine baan op

Na onze verre afslag was het tijd om het putten te oefenen. Je raad het al, het balletje van dichtbij in het putje krijgen. Een soort midgetgolf, maar dan echt ;). Dat het toch iets meer inhoud dan alleen tegen een balletje slaan werd ons wel duidelijk. We kunnen een clinic dan ook aan iedereen aanraden. In combinatie met het mooie weer en onze vele gasten werd het een zeer geslaagde ZeeBra avond.

Diner

Natuurlijk werd er ook deze keer weer een heerlijk diner geserveerd in het clubhuis. De belevenissen van de baan werden veelvuldig besproken onder het genot van een hapje een een drankje. Met carpaccio (zalm of rund) als voorgerecht, hoen of zeebaars als hoofdgerecht en voor de liefhebbers een dessert werd het een geslaagd diner.

Bent u er volgende keer ook weer bij?

Zeeuwse en Brabantse ondernemers met elkaar verbinden door 6 tot 8 keer per jaar elkaar te ontmoeten in een informele sfeer, dat is wat we met ZeeBra willen doen. Elkaar ontmoeten, elkaar helpen waar mogelijk en natuurlijk gezellig samenzijn zijn daarbij de uitgangspunten.

Wilt u ook lid worden of een keer langskomen als gast? Laat het ons weten.

Binnenkort op de agenda

Iets te melden?

Heeft u interessante ontwikkelingen binnen of vanuit uw bedrijf? We delen graag nieuws uit ons netwerk en brengen tevens nieuwe leden onder de aandacht. Heeft u als lid iets wat u graag met ons wilt delen? Meld het ons en we plaatsen er graag een artikel over.