Lid worden

Schrijf u in als nieuw lid.
Word lid van onze netwerk club.

Word ook een ZeeBra

Iedere ondernemer of instelling die actief en gevestigd is in de regio Zeeland of Brabant kan bij ons lid worden. U kunt altijd vrijblijvend aansluiten bij een van onze activiteiten. Bevalt het u? Dan kunt u zich daarna direct inschrijven als nieuw lid. Gebruik hiervoor het formulier op onze website.

Toelating & branche exclusiviteit

Om voor alle leden van toegevoegde waarde te zijn en te blijven, hebben we bij ZeeBra Business Partners een toelatingsbeleid. Zo is het bestuur selectief bij de toelating van nieuwe leden. Branche exclusiviteit is daarbij een van de zaken die we proberen na te streven.

Bij het toelaten van nieuwe leden wordt dan ook altijd zorgvuldig gekeken of er reeds meer vertegenwoordigers uit een bepaalde branche of sector tot de ZeeBra Business Partners behoren.

Ons uitgangspunt is immers dat de ZeeBra’s elkaar versterken en niet onderling beconcurreren. Het staat iedere ondernemer uiteraard vrij om te informeren naar de mogelijkheden om lid te worden van onze businessclub.

Online inschrijven

  Hoe kent u Zeebra Business Partners?

  *Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend u meer informatie te geven over uw mogelijke lidmaatschap van ZeeBra Business Partners.

  Hoor het eens van een ander

  Wat onze leden vinden

  • Zeebra Business Partners is een club met actieve ondernemers waar ik de voorzitter van mag zijn. Elke bijeenkomt is weer een mooie manier om elkaar te ontmoeten met goede onderwerpen en ongedwongen dineren. Een ideale manier om elkaar te leren kenen en elkaar te ondersteunen.

   Kees Hooghiemstra
   Voorzitter Zeebra Business Partners