Terugblik ZeeBra Zomerspelen 2023

Donderdag 13-07-2023 was het zover, de ZeeBra zomerspelen 2023. Een erg leuke avond bij Akkermans waarbij vooral plezier en gezelligheid centraal stond. Misschien zeggen de namen van onze activiteiten al voldoende om de sfeer te beschrijven. Van wereldballenrace tot tankrol en vliegend tapijt maar ook handboogschieten en natuurlijk de reuzenkatapult. Deze lachwekkende activiteiten leiden vooral tot grappige situaties waarbij teambuilding centraal stond.

Lees er alles over en bekijk de foto’s in deze terugblik.

Let op: tekst loopt steeds door onder de foto’s.

Snel lezen? Spring direct naar:

Ontvangst op het terras

Op deze lekkere Hollandse zomerdag verzamelden de ZeeBra Business Partners zich voor de ZeeBra Zomerspelen 203. We waren allemaal enthousiast en klaar voor een avond vol plezier, teambuilding en lekker eten. Zoals altijd begonnen we met een lekker verfrissend drankje op het terras van buitenterrein.

De Zomerspelen

Een korte terugblik op onze lachwekkende activiteiten en grappige situaties.

Handboogschieten

Na het eerste drankje begon het avontuur met handboogschieten, een activiteit die zowel precisie als concentratie vereiste. Onder begeleiding van de instructeur leerden we de kunst van het boogschieten. Het was een leuke manier om onze focus te verleggen en onze vaardigheden te testen.

Tankrol en vliegend tapijt

Daarna was het tijd voor de tankrol en het vliegend tapijt. De vooraf samengestelde teams raceten tegen elkaar terwijl we enorme rubberen banden voortrolden. Het was een hele uitdaging om onze krachten te bundelen en in synchronisatie te blijven terwijl we over het gras rolden. Vervolgens stapten we op een groot zeil en moesten we als team het zeil draaien en bewegen om vooruit te komen. Het vereiste balanceren, coördinatie en goede communicatie. Maar het zorgde natuurlijk vooral voor veel hilariteit.

Wereldballenrace

Na deze intensieve spellen was het tijd voor de wereldballenrace, waarbij teams tegen elkaar streden om gigantische opblaasballen over een parcours te rollen terwijl er 1 persoon boven op de bal zat. Het was hilarisch om te zien hoe de leden probeerden hun bal onder controle te houden terwijl ze over elkaar heen tuimelden. Gelach en aanmoedigingen vulden de lucht.

Reuzenkatapult

Als laatste uitdaging, en misschien wel de leukste van de avond was er de reuzenkatapult. We werkten samen om projectielen te lanceren en doelen te raken. Het vereiste een combinatie van kracht en precisie. We hebben nog geprobeerd onze voorzitter te lanceren, maar dat bleek nog niet zo gemakkelijk 😉

BBQ diner op het Green Egg

Na al deze inspanning was het tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijke culinaire barbecue op het groene ei. Terwijl de geur van smeulende houtskool en gegrild vlees zich verspreidde, werden we getrakteerd op heerlijke gerechten zoals gerookte zalm, eendenborstfilet, sappige broodjes pulled pork en mals bavette. De chef-koks zorgden voor een waar feest voor onze smaakpapillen. Het werd allemaal compleet gemaakt met heerlijke verfrissende drankjes en een ontspannen sfeer op het terras. We genoten van elkaars gezelschap, deelden verhalen en lachten samen terwijl we ons tegoed deden aan al het heerlijke eten. Het was een perfecte afsluiting van een dag vol avontuur en teambuilding.

Bent u er volgende keer ook weer bij?

Zeeuwse en Brabantse ondernemers met elkaar verbinden door 6 tot 8 keer per jaar elkaar te ontmoeten in een informele sfeer, dat is wat we met ZeeBra willen doen. Elkaar ontmoeten, elkaar helpen waar mogelijk en natuurlijk gezellig samenzijn zijn daarbij de uitgangspunten.

Wilt u ook lid worden of een keer langskomen als gast? Laat het ons weten.

Binnenkort op de agenda

Iets te melden?

Heeft u interessante ontwikkelingen binnen of vanuit uw bedrijf? We delen graag nieuws uit ons netwerk en brengen tevens nieuwe leden onder de aandacht. Heeft u als lid iets wat u graag met ons wilt delen? Meld het ons en we plaatsen er graag een artikel over.