Terugblik nieuwjaarsdiner 2024

Donderdag 11-01-2024, de aftrap van het nieuwe jaar. Samen met onze partners genoten wij van een heerlijk diner bij Restaurant “De Kluizenaer” in Goes. We proosten op het nieuwe jaar en blikten ook nog even kort terug op het afgelopen jaar 2023 met de vele mooie activiteiten en bedrijfsbezoeken.

Om 18:00 uur werden de leden hartelijk ontvangen bij Restaurant “De Kluizenaer” in Goes. Beste wensen werden uitgewisseld en belevenissen rondom de feestdagen werden veelvuldig besproken. Rond 18:15 startten we dan echt met een toast en korte toespraak van onze voorzitter. Waarna we gezamenlijk genoten van een 4-gangen tasting menu. Tussen de gangen door kwamen diverse bestuursleden nog aan het woord om het reilen en zeilen van de club toe te lichten. Ook ondernemer Alex Kooman van restaurant “De Kluizenaer” gaf nog een korte toespraak over de unieke manier waarop zijn restaurant tot stand is gekomen, zonder bank, en grotendeels door creatieve financiering middels samenwerkingen en crowdfunding. Erg leuk was het ook om de partners van de leden eens te zien en te spreken. Deze keer geen uitgebreide terugblik maar een korte foto impressie van de avond.

Bent u er volgende keer ook weer bij?

Zeeuwse en Brabantse ondernemers met elkaar verbinden door 6 tot 8 keer per jaar elkaar te ontmoeten in een informele sfeer, dat is wat we met ZeeBra willen doen. Elkaar ontmoeten, elkaar helpen waar mogelijk en natuurlijk gezellig samenzijn zijn daarbij de uitgangspunten.

Wilt u ook lid worden of een keer langskomen als gast? Laat het ons weten.

Binnenkort op de agenda

Iets te melden?

Heeft u interessante ontwikkelingen binnen of vanuit uw bedrijf? We delen graag nieuws uit ons netwerk en brengen tevens nieuwe leden onder de aandacht. Heeft u als lid iets wat u graag met ons wilt delen? Meld het ons en we plaatsen er graag een artikel over.