Terugblik Kookworkshop “Koken met de Zeebra’s”

Donderdag 23-11-2023 stond er een culinaire activiteit op de agenda bij LarsKookt in Bergen op Zoom. Waar we normaal gesproken ergens zo aan kunnen schuiven voor het diner, was het nu tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken. We doken deze avond de kookstudio in om met elkaar verschillende gangen te koken onder professionele begeleiding van Lars. Het werd een gezellige avond waarbij we werden meegenomen in de culinaire wereld. Va het ontdekken van de juiste smaakcombinaties, tot het op de juiste manier opmaken van de borden. En het smaakte ook nog goed.

Lees er alles over en bekijk de foto’s in deze terugblik.

Let op: tekst loopt steeds door onder de foto’s.

Snel lezen? Spring direct naar:

Een drankje aan de bar

Einde middag werden we ontvangen met een drankje aan de bar in het karakteristieke pand in het centrum van Bergen op Zoom. Na de kennismaking met eigenaar Lars van Raaij, die enkele jaren geleden zijn assurantiënkantoor verkocht om met zijn grote passie koken aan de slag te gaan, werden de gerechten verdeeld over de deelnemers.

Aan de slag

In kleinere teams werden de ingrediënten verwerkt tot verrukkelijke gerechten, waarbij het erg gezellig is om elkaar tijdens het koken wat beter te leren kennen. De gerechten klonken wat ingewikkeld, maar door de duidelijke uitleg en wat coaching hier en daar was het voor iedereen prima te doen om er wat moois van te maken.

Zelf proeven

Na het koken is het tijd om aan de lange tafel te gaan, waarbij de teams de gerechten voor elkaar uitserveren en uitleg geven over het heerlijks wat voor onze neuzen ligt. Het resultaat mag er wezen: we trapten af met een duo van zalm, gevolgd door een bisque, eendenborstfilet en een bastogneparfait om het geheel af te maken.

We besluiten de avond onder het genot van een bakje koffie en praten nog even na over de hoogtepunten van een mooi netwerkseizoen.

Tot volgend jaar!

De voorbereidingen van het bestuur richten zich alweer op onze nieuwjaarsactiviteit, welke plaats zal vinden op donderdag 11 januari, die datum kan alvast in de agenda worden gezet.

Graag tot dan en wij wensen u alvast hele fijne feestdagen!

Bent u er volgende keer ook weer bij?

Zeeuwse en Brabantse ondernemers met elkaar verbinden door 6 tot 8 keer per jaar elkaar te ontmoeten in een informele sfeer, dat is wat we met ZeeBra willen doen. Elkaar ontmoeten, elkaar helpen waar mogelijk en natuurlijk gezellig samenzijn zijn daarbij de uitgangspunten.

Wilt u ook lid worden of een keer langskomen als gast? Laat het ons weten.

Binnenkort op de agenda

Iets te melden?

Heeft u interessante ontwikkelingen binnen of vanuit uw bedrijf? We delen graag nieuws uit ons netwerk en brengen tevens nieuwe leden onder de aandacht. Heeft u als lid iets wat u graag met ons wilt delen? Meld het ons en we plaatsen er graag een artikel over.