Terugblik Kerstdiner 2022

Donderdag 08-12-2022 waren we te gast bij “De korenbeurs” ’s Heerenhoek voor ons kerstdiner. Hier verraste Emiel pleijsier, de kok van de avond, ons met zijn creaties. Hij heeft onder andere zijn ervaring op gedaan bij: De Librije, Jamie Oliver, Gorden Ramsay, Sieberen Meerma. En dat proefden we zeker terug in de gerechten!

Bekijk nu de foto’s in deze terugblik.

Snel lezen? Spring direct naar:

Ontvangst & diner

We werden feestelijk ontvangen in de korenbeurs. Iedereen zag er op zijn best uit, maar dat kan natuurlijk ook niet anders bij een kerstdiner. Hieronder treft u een aantal impressiefoto’s van de avond.

Bent u er volgende keer ook weer bij?

Zeeuwse en Brabantse ondernemers met elkaar verbinden door 6 tot 8 keer per jaar elkaar te ontmoeten in een informele sfeer, dat is wat we met ZeeBra willen doen. Elkaar ontmoeten, elkaar helpen waar mogelijk en natuurlijk gezellig samenzijn zijn daarbij de uitgangspunten.

Wilt u ook lid worden of een keer langskomen als gast? Laat het ons weten.

Binnenkort op de agenda

Iets te melden?

Heeft u interessante ontwikkelingen binnen of vanuit uw bedrijf? We delen graag nieuws uit ons netwerk en brengen tevens nieuwe leden onder de aandacht. Heeft u als lid iets wat u graag met ons wilt delen? Meld het ons en we plaatsen er graag een artikel over.