Terugblik Interactief tafelgesprek “Een nieuwe start”

Donderdag 17 maart 2022 was het dan zover, de start van het nieuwe ZeeBra jaar in de vernieuwde Zeester in Scherpenisse. En niet alleen van een nieuw jaar, maar ook letterlijk een hernieuwde start van onze businessclub.

Dit keer een korte terugblik op deze interactieve avond.

Let op: tekst loopt steeds door onder de foto’s.

Snel lezen? Spring direct naar:

Verleden, heden en toekomst.

Onder het genot van goed eten en verfrissende drankjes werd het een geslaagde avond waarbij we keken naar het verleden, het heden maar zeker ook de toekomst van onze club. En precies dat is wat de insteek werd van deze avond, samen kijken hoe we verder gaan richting de toekomst.

Interactief tafelgesprek

Door middel van een interactief tafelgesprek waarbij we steeds een briefje met een vraag uit een pot trokken brachten we diverse onderwerpen ter sprake. De sessie leverde veel nieuwe inzichten en ideeën op. Vrijwel iedereen kon zijn of haar mening uiten en actief deelnemen aan het gesprek. Vanuit ZeeBra Business Partners zien we de toekomst dan ook zonnig in en hebben we enorm veel zin om weer mét en voor onze mooie club aan de slag te gaan.

Bent u er volgende keer ook weer bij?

Wat in elk geval hetzelfde blijft is dat we Zeeuwse en Brabantse ondernemers met elkaar verbinden door 6 tot 8 keer per jaar elkaar te ontmoeten in een informele sfeer. Elkaar ontmoeten, elkaar helpen waar mogelijk en natuurlijk gezellig samenzijn blijven daarbij de uitgangspunten.

Wilt u ook lid worden of een keer langskomen als gast? Laat het ons weten.

Binnenkort op de agenda

Iets te melden?

Heeft u interessante ontwikkelingen binnen of vanuit uw bedrijf? We delen graag nieuws uit ons netwerk en brengen tevens nieuwe leden onder de aandacht. Heeft u als lid iets wat u graag met ons wilt delen? Meld het ons en we plaatsen er graag een artikel over.