Terugblik: “After Corona Lockdown” BBQ

Terugblik: After Corona Lockdown BBQ

Het coronavirus heeft ons allen nog in zijn greep, en we zijn nog steeds beperkt in ons doen en laten. Toch proberen we als bestuur manieren te vinden om elkaar weer te ontmoeten.

Tekst loopt door onder foto’s

Het idee om een BBQ te organiseren exclusief voor leden werd dan ook zeer goed ontvangen. Afgelopen donderdag 18 juni 2020 was het zover en zijn we voor het eerst in een kleine groep van circa 20 personen na lange tijd weer bij elkaar gekomen. Uiteraard allemaal op gepaste afstand en met in acht neming van de richtlijnen van het RIVM.

Tekst loopt door onder foto’s

De weersvoorspellingen waren tot op de dag zelf wisselend. Maar omdat we het toch graag buiten wilden organiseren, en het ook droog wilden houden, besloten we een grote tent te laten plaatsen naast de loods van “Van Houte in Halsteren”.

Tekst loopt door onder foto’s

Onder het genot van op de BBQ bereid vlees en vis, en natuurlijk ook een lekker drankje werd het een geslaagde avond. Het was een fijn weerzien waarbij de ervaringen van de afgelopen periode veelvuldig werden besproken.

Wat de toekomst brengt is nog onzeker. Maar dat de behoefte er is om elkaar wee te ontmoeten, dat is zeker!

Binnenkort op de agenda

Iets te melden?

Heeft u interessante ontwikkelingen binnen of vanuit uw bedrijf? We delen graag nieuws uit ons netwerk en brengen tevens nieuwe leden onder de aandacht. Heeft u als lid iets wat u graag met ons wilt delen? Meld het ons en we plaatsen er graag een artikel over.