Zeebra initiatieven in de coronacrisis

Binnen ons netwerk gebeurt er veel, ook tijdens de corona crisistijd. Zo spelen een aantal ondernemers slim in op de situatie rondom COVID-19 en daarnaast helpen we elkaar waar mogelijk. Hier treft u een overzicht van hoe diverse leden u kunnen helpen in deze bijzondere tijden.

De initiatieven op een rij (lijst wordt aangevuld):

Progrezz

Adriaan Beirnaert van Progrezz Risicobeheersing Bedrijfsverzekeringen en verzuimmanagement heeft een speciale pagina gemaakt hoe ondernemers op dit moment kunnen besparen op verschillende verzekeringspremies. Daarnaast heeft hij diverse items verder uitgelicht met een aantal korte video’s. Lees er meer over in het artikel op de website van Progrezz.

Van der Avert

In deze tijd helpt Van der Avert bedrijven op het gebied van “afstand houden”, door middel van Corona-stickers en bijvoorbeeld hesjes met aanduidingen en het bedrijfslogo. Hier ziet u een aantal voorbeelden van reeds geleverde items.

http://www.vanderavert.com/contact/

Buro Wartaal

Online mogelijkheden tijdens de coronacrisis?
Brengt u uw bedrijf online of stopt u juist uw marketing activiteiten tijdens de coronacrisis? Het lijkt vaak het eerste waar je op kunt bezuinigen in crisistijd, (online) marketing.Toch is het NIET verstandig om zomaar met al je marketingactiviteiten te stoppen.

4 ideeën en kansen.
Maak verstandige keuzes in wat je wel of niet doet. En benut juist nu de kansen die online te bieden heeft. Bekijk onze 4 ideeën waar je (zelf) mee aan de slag kunt in corona tijd.

Gezondzittendwerken.nl

Gratis online werkplekcheck

Als werkplekspecialist ondersteunt Gezondzittendwerken.nl – gevestigd in Bergen op Zoom – u op weg naar een gezonde en vitale werkomgeving. Heeft u (beginnende) fysieke klachten? Of bent u gewoon benieuwd of uw thuiswerkplek ARBO-proof is? Ik kijk graag met u mee!

Middels een videobel-afspraak (via Zoom, Skype of Facetime) bekijken we uw werkplek en bied ik mogelijke oplossingen zodat u gezond zittend kunt blijven werken.

Gezondzittendwerken.nl | Bergen op Zoom
Gezondzittendwerken.nl | Bergen op Zoom

Plexiglas wanden

Op kantoor zal plaatsing van plexiglas wanden voor op de bureaus en tussen de werkplekken onvermijdelijk zijn. Gezondzittendwerken.nl levert diverse plexiwanden, die alle voldoen aan de vereiste hoogwaardige kwaliteit en dus COVID-19 proof.

In verschillende afmetingen leverbaar:

  • Staand voor op een los bureau
  • Bevestigd achter op of tussen 2 bureaus in
  • Hangende schermen vanuit het plafond
  • Verrijdbare schermen

DRV Accountants & Adviseurs

Coronavirus en ondernemen: wat kunt u doen om uw bedrijf gezond te houden?

Heel de wereld is momenteel in de ban van het coronavirus. En ook veel mkb ondernemers en werkgevers worden hard geraakt. Het is nog niet duidelijk hoe lang de situatie gaat duren en wat de economische gevolgen zijn voor de korte én lange termijn. Toch kunt u zich voorbereiden voor eventuele negatieve gevolgen en zijn er regelingen waar u gebruik van kunt maken, om de financiële gevolgen voor uw organisatie te beperken.

Bekijk al onze gebundelde kennis van het specialistenteam Corona.

https://www.drv.nl/belastingadvies/coronavirus-en-ondernemen/

DRV Accountants & Adviseurs | Bergen op Zoom
DRV Accountants & Adviseurs | Bergen op Zoom

ICH interieurbouw

Het desinfecteerstation helpt de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een stijlvolle oplossing voor uw bedrijf of winkel.

Binnenkort op de agenda

Geen evenementen gevonden!

Iets te melden?

Heeft u interessante ontwikkelingen binnen of vanuit uw bedrijf? We delen graag nieuws uit ons netwerk en brengen tevens nieuwe leden onder de aandacht. Heeft u als lid iets wat u graag met ons wilt delen? Meld het ons en we plaatsen er graag een artikel over.