Voor alle leden: “De Zeebra Fruitkist”

Voor alle leden: “De Zeebra Fruitkist”

Inmiddels is vrijwel iedereen thuis aan het werk voor zover dat mogelijk is uiteraard. Om onze leden ook in deze tijd met elkaar te verbinden hebben we iedereen een fruitkistje en kaartje gestuurd naar zijn of haar huisadres of bedrijf.

Als bestuur wensen we iedereen ook de komende tijd veel sterkte en hopen we dat iedereen in goede gezondheid mag blijven. Onze fruitkist geeft in ieder geval alvast een vitamine boost.

Nieuwe website

In de fruitkisten brengen we middels een speciaal kaartje ook de nieuwe website onder de aandacht. Hier willen we ook de komende tijd meer delen over activiteiten en acties rondom de coronacrisis.

Corona initiatieven uit ons netwerk

Deze week gaan we ook de diverse initiatieven van de leden rondom het coronavirus bundelen in 1 artikel. Zo helpen we elkaar waar mogelijk in deze bijzondere tijden. Heeft u zelf een bijzonder of behulpzaam initiatief? Deel het met ons en we plaatsen het graag op onze website.

Houd de website deze week dus in de gaten voor het artikel.

Ons kaartje als gedrukt exemplaar.

Binnenkort op de agenda

Geen evenementen gevonden!

Iets te melden?

Heeft u interessante ontwikkelingen binnen of vanuit uw bedrijf? We delen graag nieuws uit ons netwerk en brengen tevens nieuwe leden onder de aandacht. Heeft u als lid iets wat u graag met ons wilt delen? Meld het ons en we plaatsen er graag een artikel over.