Hoe Zeebra’s elkaar kunnen helpen in tijden van Corona

De impact van Corona

Het zijn vreemde tijden en een hele onwerkelijke situatie. Iedereen is nu bezig met alle perikelen rondom het Coronavirus. Voor de een zijn het hele drukke tijden om het werk gedaan te krijgen en voor de ander om werk te vinden en daarnaast, en eigenlijk nog veel belangrijker, proberen in goede gezondheid te blijven.

Tot 28 april geen fysieke activiteiten

Zoals bekend gemaakt zijn alle samenkomsten, activiteiten, horeca, etc. opgeschort tot na 28 april. Dit betekent dat wij als Zeebra bestuur ook geen activiteiten kunnen organiseren en elkaar ook niet lijfelijk kunnen ontmoeten.

Wij zijn ons ook aan het bezinnen hoe wij als club contact moeten houden en inmiddels hebben wij onze bestuurs-bijeenkomst middels videobellen georganiseerd.

Hoe kunnen we elkaar helpen in deze tijd?

  • Weet iedereen van alle (economische) maatregelen die vanuit overheid gestart zijn?
  • Wist je ook dat je, door alle veranderingen, ook maatregelen kan treffen rondom je bedrijfsverzekeringen en hier flink op kunt besparen?
  • Proberen jullie ook al te videobellen? Lukt dat dan ook, of zou je een helpend handje kunnen gebruiken?
  • Welke mogelijkheden zijn er om (deels) online te gaan met de dienstverlening van je bedrijf?
  • Als deze maatregelen niet afdoende zijn wissel dan eens van gedachte met bijvoorbeeld Eric Pouw van http://directdoorstarten.com over andere mogelijkheden?
  • Zijn er andere zaken die spelen waarover je eens van gedachte wilt wisselen?

Doe mee aan onze videobijeenkomsten.

Vanaf dinsdag 07-04-2020 om 16:00 organiseren we regelmatig videobijeenkomsten waar je bij aan kunt sluiten. We hopen elkaar zo als netwerk toch te kunnen helpen. De momenten zullen steeds per keer bekend gemaakt worden.

Binnenkort op de agenda

Iets te melden?

Heeft u interessante ontwikkelingen binnen of vanuit uw bedrijf? We delen graag nieuws uit ons netwerk en brengen tevens nieuwe leden onder de aandacht. Heeft u als lid iets wat u graag met ons wilt delen? Meld het ons en we plaatsen er graag een artikel over.