Terugblik Speeddate “Daten met ondernemers, maar dan anders”

Vorige week donderdagavond 19 september 2019 hebben een aantal Zeeuwse en Brabantse ondernemers met elkaar gespeeddate op een bijzondere locatie.

Bij Klok’uus in ‘s-Heer Arendskerke troffen de ondernemers elkaar en onder het genot van een hapje en een drankje werden zij wegwijs gemaakt in de wereld van de speeddrugs. Marijn Machielsen vertelde als gastspreker vol verve over hoe hij als ondernemer door het gebruik van drugs bijna ten onder was gegaan. En hoe hij nog altijd als verslaafde door het leven gaat. Maar dan zonder pillen of andere vormen van speed te gebruiken.

Na een indrukwekkende presentatie van zijn kant gingen de ondernemers met elkaar aan het speed daten. Aan de hand van stellingen en vragen probeerden ze elkaar beter te leren kennen en werd er een basis gelegd voor een date, maar dan natuurlijk wel een zakelijke ?. Om het niet alleen een interessante maar ook een erg smakelijke date te maken werd er een heerlijk Zeeuws diner met diverse voor- en hoofdgerechten voorgeschoteld. Alles lokaal (binnen zeeland) geproduceerd en verwerkt.

Als afsluiting vertelde Annemarie Lindhout ons over het ontstaan van Klok’uus als partycentrum en restaurant op deze bijzondere locatie in de zak van Zuid-Beveland. Naast partycentrum is de locatie nu ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten tot 400 personen. Na het dessert en koffie werd eenieder vrijgelaten om huiswaarts te keren en kijken wij als Zeebra businesspartners terug op een gezellige en leerzame avond.

Ben jij ondernemer en wil je dit ook ervaren, meld je aan voor een van onze volgende bijeenkomsten.

Binnenkort op de agenda

Iets te melden?

Heeft u interessante ontwikkelingen binnen of vanuit uw bedrijf? We delen graag nieuws uit ons netwerk en brengen tevens nieuwe leden onder de aandacht. Heeft u als lid iets wat u graag met ons wilt delen? Meld het ons en we plaatsen er graag een artikel over.