Terugblik Bedrijfsbezoek Buijs Project

Gisterenavond waren we op bedrijfsbezoek bij Martijn Buijs en kregen we een presentatie en rondleiding over het veelzijdige “Buijs Project” in Hoogerheide.

Na een gastvrij ontvangst begon Martijn rond de klok van 18:00 vol enthousiasme te vertellen over het ontstaan, de vele ontwikkelingen binnen het bedrijf en de mooie producten die ze opleveren. De woorden “Martijn, ik ben trots op wat je hier in korte tijd hebt eigen gemaakt en verder doorontwikkeld” van trotse opa (Frans Buijs) maakte het tot een gedenkwaardig moment.

Na afloop van de presentatie werd de groep meegenomen voor een rondleiding door het bedrijf. Zo kregen we een rechtstreeks kijkje in de wereld van stralen, spuiten en parelen van oude en nieuwe constructies, machines en producten. Vrijwel meteen waren er mede ondernemers die interessante mogelijkheden voor samenwerking zagen voor oplossingen binnen het eigen bedrijf.

Nadat we de gehele bedrijfshal rond gelopen waren, vertrokken we voor het vervolg van de avond naar restaurant “Bij de Pastorij” in Hoogerheide. Hier genoten we in een prachtige historische ambiance van een heerlijk 3 gangen diner onder leiding van gastheer Ruud de Weert.

Kortom weer een geslaagde avond om op terug te kijken.

Binnenkort op de agenda

Geen evenementen gevonden!

Iets te melden?

Heeft u interessante ontwikkelingen binnen of vanuit uw bedrijf? We delen graag nieuws uit ons netwerk en brengen tevens nieuwe leden onder de aandacht. Heeft u als lid iets wat u graag met ons wilt delen? Meld het ons en we plaatsen er graag een artikel over.