Terugblik Nieuwjaarsbijeenkomst 2020

Afgelopen donderdag 16 januari proostten we bij Brasserie Van Houte te Halsteren met een groot aantal van onze leden en een aantal gasten op een mooi en succesvol 2020!

Een gezellig samenzijn waarbij er volop mogelijkheid was tot netwerken.

Terugblik

Namens het bestuur vertelde onze voorzitter Kees Hooghiemstra middels een korte terugblik over de succesvolle activiteiten van het afgelopen jaar. Zo bleek het bezoek aan WEBNL in Stellendam, de onvergetelijke RIB Rally bij de Oesterdam, de speeddate bij ’t Klok uus, het bedrijfsbezoek aan Buijs Project en natuurlijk het Galadiner bij Huys van Roosevelt nog vers in het geheugen te staan. “Was jij daar ook bij” was dan ook een veelgehoorde uitspraak die avond.

Vooruitblik

Natuurlijk werden ook de plannen en daarvoor reeds vastgelegde data voor het komende jaar bekend gemaakt waaronder een bedrijfsbezoek, uniek kijkje achter de schermen bij de vastenavend en natuurlijk de gebruikelijke “water” activiteit in de zomer.

Verder voor 2020

Onze penningmeester vertelde nog over de stand van zaken als club en de voortgang voor het komende jaar. Aansluitend werd door het nieuwste bestuurslid nog een toelichting gegeven op de plannen voor de marketing en communicatie in 2020. En dan met name de plannen voor een geheel vernieuwde en gemoderniseerde website.

Bij vertrek ontvingen de gasten nog een Goodiebag met “gadgets” van de verschillende leden.

Kortom weer een geslaagde avond, en op naar een succesvol jaar, waarin we steeds opnieuw de verbindende factor met elkaar opzoeken.

“ZeeBra Bussiness Partners verbindt ondernemers!”

Meld u nu aan: bezoek Stichting Vastenavend – Halwana

Voor 13 februari hebben we inmiddels een aantal aanmeldingen binnen. Op deze avond gaan we op bezoek bij Hal-wana !! Dit bezoek biedt een unieke inkijk in de organisatie die zorg draagt voor de vastenavond (carnaval) in Bergen op Zoom. Er is een maximum van 20 deelnemers, dus meld je snel aan.

Binnenkort op de agenda

Iets te melden?

Heeft u interessante ontwikkelingen binnen of vanuit uw bedrijf? We delen graag nieuws uit ons netwerk en brengen tevens nieuwe leden onder de aandacht. Heeft u als lid iets wat u graag met ons wilt delen? Meld het ons en we plaatsen er graag een artikel over.