Donderdag 11-07-2024, voor velen is de vakantie inmiddels van start gegaan. Toch was het met circa 20 aanwezigen een gemoedelijke bijeenkomst. Deze keer brachten we een bezoek aan het bedrijf van een van onze leden, en tevens penningmeester van onze club. Martijn van Houte gaf ons een presentatie en rondleiding in zijn bedrijf ICH interieurbouw. Aansluitend genoten we van een heerlijke BBQ bij Brasserie de Zeester.
Lees er alles over en bekijk de foto’s in deze terugblik.
Let op: tekst loopt steeds door onder de foto’s.
Snel lezen? Spring direct naar:
- Ontvangst bij ICH
- Presentatie door Martijn van Houte
- Rondleiding door het bedrijf
- NetwerkBBQ aan het water bij de Zeester
- Volgende keer ook aansluiten?
Ontvangst.
Het zonnetje liet zich volop zien deze dag, de grote roldeur stond dan ook wijds open. Binnen werden we hartelijk ontvangen in de werkplaats met een hapje en welkomstdrankje.
Presentatie
Na het openingswoordje van onze voorzitter Kees werden we meegenomen in het verhaal van ICH. Van het ontstaan van het bedrijf tot kleurrijke voorbeelden van gerealiseerde projecten. Dat Martijn Trots is op zijn bedrijf werd wel duidelijk in zijn verhaal. En het enthousiasme waarmee hij over zijn machines en personeel vertelde straalt duidelijk door in de kwaliteit van het werk. Natuurlijk zijn er bij het opzetten en uitbouwen van een bedrijf altijd uitdagingen. Zo vertelde Martijn over de Corona tijd waarin ze innovatief moesten zijn om aan de slag te blijven. Dat dat uiteindelijk resulteerde in juist meer werk hadden ze niet voorzien. Met de ontwikkeling van het desinfecteerstation was er in een tijd van schaarste letterlijk meer vraag dan aanbod. Inmiddels ligt die tijd achter ons en kijkt hij naar de toekomst. Verdere stappen zetten met verduurzaming, meer samenwerkingen en uitbreiding staan dan ook zeker op de agenda. Kortom een mooi bedrijf met ambitie.
Rondleiding
Na de presentatie nam Martijn ons nog mee in een korte rondleiding langs de machines en enkele projecten die gereed stonden voor levering. Hier is goed te zien hoe men van tekening naar eindproduct werkt.
BBQ
Na de rondleiding reden we naar het nabijgelegen restaurant de Zeester. Hier stond ons een heerlijke BBQ te wachten. Op een Ofyr, Green Egg en Basterd werd voor ieder wat wils bereid. Van zalm tot biefstukspies of spareribs. Ook het netwerken ging hier vrolijk verder waarbij er volop nieuwe contacten werden gelegd en men elkaar natuurlijk een fijne zomer(vakantie) toewenste.
Bent u er volgende keer ook weer bij?
Zeeuwse en Brabantse ondernemers met elkaar verbinden door 6 tot 8 keer per jaar elkaar te ontmoeten in een informele sfeer, dat is wat we met ZeeBra willen doen. Elkaar ontmoeten, elkaar helpen waar mogelijk en natuurlijk gezellig samenzijn zijn daarbij de uitgangspunten.
Wilt u ook lid worden of een keer langskomen als gast? Laat het ons weten.