“Vermijd de valstrik” Ex AIVD’er Job Kuijpers over cyberveiligheid voor het MKB

“Vermijd de valstrik” Ex AIVD’er Job Kuijpers over cyberveiligheid voor het MKB

Voel jij onbewust dat het niet goed zit? Dat ene onverwachte linkje van die anders toch zo betrouwbare leverancier? Wat doet een computer hack met je bedrijf? Kun je dan nog ondernemen? Hoe vaak denk jij na over dit soort vragen en de gedachte dat jouw bedrijf misschien het volgende doelwit zou kunnen zijn?

Presentatie door Job Kuijpers, CEO van Eye Security
Wereldwijd zijn vele organisaties gehackt, zonder het te weten. De gevolgen op termijn zijn vaak groot. Job Kuijpers, CEO van Eye Security, deelt deze avond een unieke mix van ervaringen en expertise. Met zijn achtergrond bij de Nederlandse Inlichtingen- & Veiligheidsdiensten AIVD en MIVD is hij een ware autoriteit op het gebied van cyberbeveiliging.

Samen kunnen we de digitale wereld veiliger maken.

Diner – verzorgd door Uitstreekend
Natuurlijk is er deze avond ook weer een culinair programma. Deze keer worden we namelijk verrast met een tasting menu wat verzorgd wordt door Uitstreekend. Laat je verassen door de lekkerste creaties uit de streek. Van Brabants weiderund tot Thoolse aardappeltjes en iets zoets van de regionale fruittelers.

Locatie – “Het Suikerlab” – Delta Agrifood Business
We zijn deze avond te gast bij “Het Suikerlab” in Bergen op Zoom. Officieel is dit de locatie van Delta Agrifood Business. Het DAB, Delta Agrifood Business, is een open innovatie- en expertisecentrum van bedrijfsleven en onderwijs. Een broedplaats die kennis verzamelt en deelt over Agrifood. 

“Het Suikerlab” – Delta Agrifood Business
Van Konijnenburgweg 24
4611 HL Bergen op Zoom

Programma

17:30
Ontvangst
18:00
Presentatie Eye Security
Door Job Kuijpers
19:30
Netwerkdiner
Bij het Suikerlab, verzorgd door Uitstreekend
22:00
Einde

Datum

14-03-2024
Deze activiteit is al afgelopen!

Tijd

17:30 - 22:00

Locatie

"Het Suikerlab" - DAB
"Het Suikerlab" - DAB
Van Konijnenburgweg 24, 4611 HL, Bergen op Zoom
Website
https://www.deltaagrifoodbusiness.nl