AFGELAST – Presentatie: “Verlagen van ziekteverzuim-percentage”

AFGELAST – Presentatie: “Verlagen van ziekteverzuim-percentage”

Van rookworst en rompertje naar het creëren van  belevingswereld. Hoe de Hema in staat is om tijdens aanpassing van de winkelformule,  het personeel positief te stimuleren, te betrekken, te behouden en daardoor het ziekteverzuim te verlagen.

Zeebra business Partners verzorgt in samenwerking met Progrezz Risicobeheersing| Bedrijfsverzekeringen| Verzuimmanagement en zijn opdrachtgever HEMA een presentatie over bedrijfs-strategisch verzuimmanagement. 

Uw ziekteverzuim verlagen

Benieuwd hoe u in staat bent de betrokkenheid van uw personeel te verhogen?  En de door hen ervaarde belastbaarheid te verlagen? U hiermee het ziekteverzuimpercentage kunt verminderen met 20%?

Dan nodigen wij u van harte uit bij onze netwerkbijeenkomst op donderdag 12-03-2020. Adriaan Beirnaert zal kort en bondig uitleggen hoe u het bovenstaande kunt bereiken.

Roeland van de Velde, Operational Manager van Hema warenhuis Roosendaal / Goes / Etten Leur / Oudenbosch en Zundert- zal tijdens deze presentatie vertellen waar Progrezz het verschil heeft gemaakt. Hij vergelijkt de aanpak van Progrezz ten opzichte van de grote onderzoeksbureaus met betrekking tot de uitwerking. Hierbij staan de concrete aanbevelingen en financiële onderbouwing centraal. Dit alles in relatie tot het hoofddoel: het verzuimpercentage in het bedrijf verlagen.

“Roosendaal beweegt”

Tijdens het eten neemt Roeland u kort mee hoe de binnenstad van Roosendaal beweegt. Het creëren van onderling succes. “hoe ondernemers gezamenlijk meer kunnen bereiken in het winkelcentrum van Roosendaal”.

Diner bij Restaurant Zeeën van Tijd Food & More.

De pure smaak van vis en vlees, geserveerd zonder veel opsmuk: dat is wat je proeft bij Zeeën van Tijd Food & More. Onze menukaart leest als een ode aan dit oer-Hollandse product dat wij dagelijks vers en in de regio inkopen. De liefde voor koken zit diep bij kok en gastheer Tom Dusseldorp. Perfectie schuilt in eenvoud, vindt hij. Daarom werkt hij graag met mooie, verse streekproducten die hij liefst zo puur mogelijk serveert, in combinatie met heerlijke, prachtige wijnen.


Aanmelden

Aanmelden voor: 10 maart
Aanmelden via: info@zeebrabusinesspartners.nl
Bijdrage leden: Vrij
Bijdrage gast: €50,- (inclusief drank en diner)
Opgeven is een betalingsverplichting

Programma

17:30 - 18:00
Inloop
Ontvangst door bestuur
18:00 - 19:00
Presentatie
Door Adriaan Beirnaert
19:00 - 21:30
Diner
Bij restaurant Zeeen van Tijd

Datum

12-03-2020
Deze activiteit is al afgelopen!

Tijd

17:30

Kosten

€50,- voor niet leden

Locatie

Hema Roosendaal
Roselaar 3 4701 BA Roosendaal